Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Tahoma

Somfy Tahoma

  Huis en tuin
  EAN: 3660849505226
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
299,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Je huis verbonden

De Somfy TaHoma is het centrale punt van waaruit je geautomatiseerde huis bestuurd wordt. Met zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke app-interface kun je je smart home-apparaten eenvoudig overal bedienen via je computer, tablet of smartphone. Gebruik de TaHoma om Somfy's vele domotica-accessoires te bedienen, zoals licht- en bewegingssensoren, rookmelders, muurpluggen, lichtregeling en nog veel meer. Je kunt ook compatibele producten bedienen, zoals Honeywell Evohome, Philips Hue, Sonos, Velux en nog veel meer. Bij elkaar zijn er meer dan 100 compatibele producten die je kunt verbinden met de Somfy TaHoma.


Aangepaste scenario's

Als je al gemotoriseerde zonwering of rolluiken hebt, is de Somfy TaHoma een eenvoudige manier om ze volledig te automatiseren. Als je zonweringen al een afstandsbediening hebben, zijn ze waarschijnlijk al compatibel met de TaHoma. Als je een wandschakelaar hebt, kun je de Somfy Ingebouwde ontvanger voor jaloezieën en zonneschermen installeren en je hebt volledige controle.


Goed om te weten

Als je huis verbonden is met de Somfy TaHoma, kun je aangepaste scenario's ontwerpen die je leven makkelijker maken. Stel bijvoorbeeld een scenario in waarbij je lichten worden ingeschakeld wanneer iemand de voordeur opent, of waarbij je zonwering sluit in de middag, wanneer de zon fel is. Alles wat je je kunt voorstellen is mogelijk, en met Amazon Alexa-ondersteuning is het zelfs mogelijk om met een eenvoudige spraakopdracht alles te besturen.
Naast oneindige scenariomogelijkheden zijn er uitgebreide planningsopties. Creëer scenarioschema's voor specifieke dagen: doordeweekse dagen, weekenden, vrije dagen, vakantiedagen. Er is een keuze uit maximaal 20 verschillende dagschema's.
Je kunt de Somfy TaHoma zelfs gebruiken om de beveiliging van je huis te verbeteren door onmiddelijk meldingen te ontvangen bij bepaalde situaties, bijvoorbeeld wanneer er onverwachte beweging wordt gedetecteerd of wanneer je rookalarm afgaat.
De Somfy TaHoma maakt gebruik van meerdere radio-protocollen om verbinding te maken met smart home-producten, waaronder RTS, RTD en io-homecontrol. Hij maakt verbinding met je router en internet middels een ethernetkabel. Mocht je internetverbinding verbroken zijn, kun je nog steeds je geautomatiseerde huis besturen met de Somfy-afstandsbediening.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Click And Grow navulling - Mosroos
Click And Grow navulling - Mosroos
10,-
Meer informatie
Robomow Perimeterdraad 200 meter
Robomow Perimeterdraad 200 meter
110,-
Meer informatie
SpeedComfort C - Beugel (2x, Wit)
SpeedComfort C - Beugel (2x, Wit)
5,-
Meer informatie
Philips Hue Outdoor LED Fuzo Lage Sokkel
Philips Hue Outdoor LED Fuzo Lage Sokkel
105,-
Meer informatie