Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy TaHoma (incl. 2 stekkers - type F)

Somfy TaHoma (incl. 2 stekkers - type F)

  Huis en tuin
  EAN: 3660849571580
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
299,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Het hart van je Somfy Smart Home

Creëer een slim huis die tot in de puntjes naar jouw wensen is aan te passen met TaHoma van Somfy. Waar je ook bent, deze slimme box zal ervoor zorgen dat jij altijd alle touwtjes in handen hebt bij jou thuis op een comfortabele, veilige en efficiënte manier. Wanneer jouw rolluiken, poort of gordijnen opengaan heb jij volledig in de hand. Dit geldt ook voor de verlichting en verwarming bij jou thuis die je gemakkelijk kunt bedienen via de app op je smartphone, tablet of computer. Laat niks meer aan het lot over en ben altijd op de hoogte. Wanneer je camera's of sensoren iets waarnemen wordt er direct een waarschuwing in de vorm van een push bericht gestuurd naar jouw smartphone.


Personaliseer je hele huis

Tahoma maakt gebruik van 3 menu's om je huis te personaliseren: Agenda, Scenarios en Smart. Met het agenda menu richt jij jouw huis in op jouw leefritme. Zo kun je bijvoorbeeld werkdagen en vrije dagen samenstellen. Moet je om zeven uur opstaan? Stel dan in dat er op dit moment lampen aanspringen, de rolluiken openen en je koffiemachine aan gaat. Plan hoe handig jij het jezelf wil maken.Met het smart menu kun je je aangesloten producten automatisch laten aansturen op basis van bijvoorbeeld het weer of de lichtintensiteit. Kies ervoor dat je rolluiken automatisch sluiten op het moment dat het buiten warm is zodat het bij jou binnen heerlijk koel blijft. Maar dit kan ook voor veiligheidsredenen ingeschakeld worden. Zo zou je in kunnen stellen dat wanneer je rookmelder rook detecteert, de rolluiken zich automatisch openen en je lampen aan gaan. Het scenario's menu zorgt ervoor dat jij bent verbonden met je huis. Je kunt je eigen verbonden scenario's samenstellen en deze met één klik activeren. Start bijvoorbeeld het scenario dat je van huis weggaat. De rolluiken gaan dicht, de verwarming schakelt over op eco modus, de verlichting gaat uit en de garagedeur sluit automatisch achter je wanneer je wegrijdt.


Somfy Slimme Stekkers

Deze stekker van Somfy heeft een erg compact ontwerp en is hiermee een perfecte toevoeging aan je smart home systeem. De stekker maakt het mogelijk om al je verlichting en kleine elektrische apparaten te verbinden. De stekkers kunnen worden gekoppeld aan de Somfy TaHoma waarna je elektrische apparaten te bedienen zijn via de app op je smartphone (iOS en Android).


Maak het flexibel

Je kunt producten of services toevoegen wanneer jij dat wil, op basis van jouw behoeftes en budget. TaHoma is te combineren met een breed aanbod aan Somfy smart home producten en vele producten van bekende partnermerken.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue White E27 LED lamp (2pack, met bluetooth)
Philips Hue White E27 LED lamp (2pack, met...
30,-
Meer informatie
Philips Hue TAP Afstandsbediening
Philips Hue TAP Afstandsbediening
52,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug (2-pack) met remote
KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug (2-pack)...
36,-
Meer informatie
Ring Stick Up Cam Batterij (wit)
Ring Stick Up Cam Batterij (wit)
99,-
Meer informatie