Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Verlichting Ontvanger Buiten

Somfy Verlichting Ontvanger Buiten

  Meubels
  EAN: 3660849005832
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
73,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Somfy: Comfort en veiligheid


Met Somfy in huis weet je zeker dat je beschikt over een uiterst betrouwbaar domotica-systeem: het is erg veelzijdig en uit te breiden met uiteenlopende apparaten en sensoren. Aan de basis staat de TaHoma hub die je in alle gevallen nodig hebt. Via de TaHoma app voeg je apparaten toe, pas je instellingen aan en stel je 'wat-als-scenario's op'. Dat levert niet alleen comfort op, maar ook een gevoel van veiligheid.

Scenario's


Via de Somfy app kun je scenario's instellen. In een scenario bepaal je welke apparaten, op welk moment en in welke volgorde in- of uitschakelen. Dat kan op vaste tijden zijn, maar je kunt ook scenario's automatisch laten ingaan zodra er iets in huis gebeurt. Met de Somfy Verlichtingontvanger outdoor maak je je bestaande tuinverlichting onderdeel van dit systeem. Zodra aangesloten bepaal jij op welk moment of in welke situatie je tuinverlichting in- of uitschakelt of bedien je deze makkelijk met je smartphone, waar je ook bent.

Premium uitbreiding


Somfy is een kwaliteitsmerk. Producten zijn mooi ontworpen en van hoogwaardige kwaliteit. Standaard worden ze geleverd met al het directe toebehoren. De Somfy Outdoor Verlichting ontvanger is een uitbreiding op je Somfy domotica-systeem. De basis voor zo'n systeem is de TaHoma hub, die je altijd nodig hebt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Eminent EM6330 IP-Camera
Eminent EM6330 IP-Camera
69,-
Meer informatie
Flexson One Muurbeugel Zwart
Flexson One Muurbeugel Zwart
35,-
Meer informatie
Industry stoel Seletti zwart
Industry stoel Seletti zwart
199,-
Meer informatie
Industry tafel Seletti rond zwart
Industry tafel Seletti rond zwart
10% korting!
340,- 306,-
Meer informatie