Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Somfy Wall plug on/off NL

Somfy Wall plug on/off NL

  EAN: 3660849501624
  Merk: Somfy
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
17,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Mogelijkheden

Maak je huis slimmer met de Somfy op afstand bedienbare stopcontacten. Je kunt deze stopcontacten bedienen met een afstandsbediening (apart verkrijgbaar), of geïntegreerd met het TaHoma besturingssysteem van Somfy voor optimale bediening van je smart house. In principe werkt het Somfy stopcontact net als een gewoon stopcontact maar dan slimmer. Je kunt hem met een afstandsbediening aan en uit schakelen, zonder op te moeten staan om de knop te bedienen. Dit is bijzonder praktisch als je lekker lui op de bank ligt. Blijf lekker zitten wanneer je het licht aan of uit doet!


TaHoma

In combinatie met het besturingssysteem TaHoma van Somfy (apart verkrijgbaar) haal je het meeste uit je Somfy stopcontacten. Met de TaHoma kun je het stopcontact vanaf elders bedienen via de app op je smartphone. Behalve op die manier, kun je het stopcontact ook via een timer laten in- of uitschakelen, bijvoorbeeld op de tijd dat je thuis komt van je werk. Het stopcontact is niet alleen geschikt voor verlichting maar ook voor andere elektrische apparaten zoals de airconditioning, de vaatwasser, de rolluiken of de zonwering. Dit kan dan allemaal ingeschakeld worden volgens timers of, nog slimmer, bij veel zon of bij opwarming van de kamer! Laat bijvoorbeeld automatisch de zonwering omlaag gaan zodat het in huis een stuk koeler blijft.


Voor binnen

Dit stopcontact van Somfy is alleen voor gebruik binnenshuis. Je kunt er tot een wattage van 3600 watt mee schakelen, waardoor hij ook geschikt is voor een bouwlamp, een wasdroger of een wasmachine. Het stopcontact is bijzonder gemakkelijk te installeren. Deze stopcontacten vormen de basis voor de besturing van je smart house via de Somfy TaHoma.