Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Sonos One Wit

Sonos One Wit

  Meubels
  EAN: 8717755773593
  Merk: Sonos
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
219,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

De speaker van de toekomst


De Sonos One is de speaker voor de muziekliefhebber die graag met de tijd meegaat. De slimme speaker zorgt ervoor dat je in iedere ruimte van je favoriete muziek kunt genieten. Luister naar een van de 55 streamingdiensten of geniet van de nummers die je op je telefoon hebt opgeslagen.


Sonos: The Home Sound System


Sonos is perfect voor het uitbreiden en koppelen van meerdere speakers. Creëer bijvoorbeeld een surround ervaring in de woonkamer door twee One's en een Playbar of Playbase samen te voegen. Of kies ervoor om in de woonkamer, slaapkamer en keuken precies dezelfde muziek af te spelen door overal een One neer te zetten. Of juist totaal iets anders? Alles is mogelijk!


TRUEPLAY


Elke kamer klinkt anders. En met Trueplay heb je overal een geweldige sound. Trueplay meet de grootte van de kamer, de inrichting, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Daarna wordt elke woofer en tweeter apart getuned. Maak je gebruik van een iOS apparaat, dan regel je de Sonos One in met TRUEPLAY.


Voice-control


De Sonos One zal in de toekomst voorzien worden van stembediening. Zodra dit beschikbaar is, wordt het mogelijk om simpelweg tegen Sonos te zeggen welk nummer je in welke kamer wilt afspelen. Dit maakt het ook mogelijk om de rest van je smart home apparaten aan te sturen via de Sonos One. Hiervoor maakt sonos gebruik van Amazon Alexa en Google assistent.


Bediening


Natuurlijk kun je de Sonos One ook gewoon met de app bedienen. In de app beheer je alles wat je luistert: streamingdiensten, internetradio, muziek van je telefoon of podcasts: de keuze is enorm! Je telefoon niet bij de hand? Dan bedien je de One via het handige touchpanel op de bovenkant van de speaker. Tik om 'm harder of zachter te zetten of swipe om een nummer over te slaan.


Goed om te weten


De speakers van Sonos werken op WiFi, niet via Bluetooth. Dit zorgt ervoor dat al je speakers aan elkaar te koppelen en op iedere plek in huis te bedienen zijn. Het is ook mogelijk om een ethernetkabel aan te sluiten op de One, zodat je verzekerd bent van een goed signaal. De Sonos One past bijna overal: hij is namelijk vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in de badkamer kunt genieten van je favoriete platen! Je kunt er ook voor kiezen om de speaker aan de muur of aan het plafond te monteren door middel van een beugel. Jij kiest de perfecte plek uit.


Apple Home kit en Airplay v2


Je kunt de Sonos One gebruiken in combinatie met Apple Airplay 2 en Home Kit. Je kunt je speaker dus bedienen via Siri en toevoegen aan de Home Kit app.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Passe Partout eettafel Magis 240x100cm wit
Passe Partout eettafel Magis 240x100cm wit
2.723,-
Meer informatie
Julian kinderstoel Magis Me Too groen
Julian kinderstoel Magis Me Too groen
95,-
Meer informatie
Striped fauteuil Magis zwart
Striped fauteuil Magis zwart
459,-
Meer informatie
Innr Flex Color Led-strip - FL130C
Innr Flex Color Led-strip - FL130C
59,-
Meer informatie