Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Sonos PLAY:5 Wit

Sonos PLAY:5 Wit

  Meubels
  EAN: 8717755773012
  Merk: Sonos
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
489,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Geweldig geluid, immense nauwkeurigheid


De Sonos PLAY:5 is de grootste en krachtigste speaker van Sonos die dankzij de zes ingebouwde klasse D-versterkers, zes drivers en drie krachtige woofers zonder enige moeite iedere ruimte voorziet van explosief, kraakhelder geluid. Met de PLAY:5 geniet je van al je favoriete streamingdiensten, internetradio en de muziek die je op je telefoon hebt opgeslagen.


Jij bepaalt hoe je luistert


Dankzij de slimme techniek is de PLAY:5 tot in de puntjes te configureren. Plaats de speaker horizontaal of verticaal voor verschillende geluidsweergaven. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je twee PLAY:5's en een PLAYBAR of PLAYBASE wilt gebruiken voor het creëren van een home-cinema opstelling. Of ga je liever voor een multi-room setup, zodat je in iedere kamer van je favoriete platen kunt genieten? Binnen het Sonos Home Sound System is alles mogelijk, alles te koppelen en makkelijk uit te breiden.


Alles in één app


De Sonos app brengt al jouw favoriete streamingdiensten samen. Zo geniet je in één app van Spotify, Apple Music, duizenden radiozenders of je eigen muziek die je hebt opgeslagen op je telefoon. En dit alles in loepzuivere kwaliteit.


De kracht van PLAY:5


De PLAY:5 is ontworpen voor de toekomst. Aan alles merk je dat de speaker ontworpen is met het oog op de gebruiker. Zo is de PLAY:5 voorzien van touchbesturing, zodat je ook zonder je smartphone makkelijk je muziek kunt bedienen. Daarnaast heeft de speaker een audio-lijningang. Dit maakt het mogelijk om ook andere audiobronnen op de PLAY:5 aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld een platenspeler. Als kers op de taart kun je in combinatie met TRUEPLAY en iOS de speaker perfect inregelen voor iedere ruimte. Zo weet je zeker dat je het maximale uit deze krachtpatser haalt.


Sonos: The Home Sound System


Sonos is perfect voor het uitbreiden en koppelen van meerdere speakers. Creëer bijvoorbeeld een surround ervaring in de woonkamer door twee One's en een Playbar of Playbase samen te voegen. Of kies ervoor om in de woonkamer, slaapkamer en keuken precies dezelfde muziek af te spelen door overal een One neer te zetten. Of juist totaal iets anders? Alles is mogelijk!


Goed om te weten


De speakers van Sonos werken op WiFi, niet via Bluetooth. Dit zorgt ervoor dat al je speakers aan elkaar te koppelen en op iedere plek in huis te bedienen zijn. Het is ook mogelijk om een ethernetkabel aan te sluiten op de PLAY:5, zodat je verzekerd bent van een goed signaal. De Sonos PLAY:5 past bijna overal: hij is namelijk vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat je zelfs in de badkamer kunt genieten van je favoriete platen! Je kunt er ook voor kiezen om de speaker aan de muur of aan het plafond te monteren door middel van een beugel. Jij kiest de perfecte plek uit.


Apple home kit en Airplay V2


Begin juli zal er een update door deze speaker worden uitgebracht die het mogelijk maakt om Apple Airplay v2 en Home kit te gebruiken. Je kan dan dus via Siri je Sonos bedienen en je speakers toevoegen aan je home kit app.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Innr Spot Flex SL-110
Innr Spot Flex SL-110
29,-
Meer informatie
Uncle Jack sofa Kartell zwart
Uncle Jack sofa Kartell zwart
1.235,-
Meer informatie
Flexson PLAY:5 Standaard Verticaal Wit
Flexson PLAY:5 Standaard Verticaal Wit
123,-
Meer informatie
Mr. Beams Ultra Bright Spotlight - Bruin
Mr. Beams Ultra Bright Spotlight - Bruin
30,-
Meer informatie