Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Sonos SUB Wit

Sonos SUB Wit

  Meubels
  EAN: 8717755773319
  Merk: Sonos
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
678,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Diep en doordacht

De Sonos SUB zorgt ervoor dat je iedere lage toon en iedere beat niet alleen perfect hoort, maar ook voelt. Dankzij de SUB hoor je details die je voorheen niet hoorde. Met de krachtige woofer voeg je een hele nieuwe laag toe aan je muziek en entertainment. Bij het produceren van bas draait alles om het verplaatsen van lucht. Dankzij het slimme design van de SUB, zijn de woofers in staat om de lage tonen zeer accuraat en krachtig weer te geven. Doordat de woofers tegenover elkaar zitten, gaat dit zonder getril of gezoem. Zo hoor je alleen wat je echt wilt horen.

Plaatsing

De SUB plaats je waar je maar wilt. Je kunt ervoor kiezen om de woofer rechtop in het zicht te zetten of om deze plat onder de bank te schuiven. Dankzij het ontwerp verlies je geen kwaliteit en geniet je, hoe dan ook, van diepe lagen bas.

Sonos: The Home Sound System

Met het Sonos Home Sound System koppel je alles naadloos aan elkaar. De Sonos SUB is de perfecte uitbreiding van je Sonos systeem. Koppel de SUB bijvoorbeeld aan een PLAYBASE of PLAYBAR om een geweldige 3.1 home-cinema opstelling te realiseren. Of ga helemaal los en voeg twee Sonos One's, PLAY:1's of PLAY:5's toe om een 5.1 surround setup in huis te halen. Natuurlijk geniet je met Sonos ook van alle multi-room mogelijkheden die het systeem biedt. Luister in iedere kamer naar dezelfde of juist naar andere muziek!

Goed om te weten

De speakers van Sonos werken op Wifi, niet via Bluetooth. Dit zorgt ervoor dat al je speakers aan elkaar te koppelen en op iedere plek in huis te bedienen zijn. De SUB is voorzien van rubberen voeten, zodat je de woofer, zonder enige zorgen, overal kunt plaatsen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Anouk eetkamerstoel Hübsch naturel
Anouk eetkamerstoel Hübsch naturel
280,-
Meer informatie
Air eetkamerstoel Magis armleuning wit
Air eetkamerstoel Magis armleuning wit
106,-
Meer informatie
EVE Smoke Rookmelder
EVE Smoke Rookmelder
120,-
Meer informatie
Sonos SUB Zwart
Sonos SUB Zwart
678,-
Meer informatie