Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
SpeedComfort Basic mono set (A+B)

SpeedComfort Basic mono set (A+B)

  Huis en tuin
  EAN: SCBASIC1
  Merk: SpeedComfort
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
65,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Meer comfort met SpeedComfort

Als jij vind dat jouw huis niet snel genoeg warm wordt in de winter, dan zijn radiatorventilatoren van SpeedComfort de oplossing. SpeedComfort radiatorventilatoren circuleren warme lucht van de radiator sneller door de kamer, zodat de kamer sneller comfortabel aanvoelt. Daarmee geniet je niet alleen van meer comfort in huis, maar ook van een lagere energierekening. Doordat warme lucht sneller wordt gecirculeerd hoeft de cv-ketel minder hard te werken.


Comfortabel besparen

Doordat de verwarming in huis effectiever werkt wanneer je SpeedComfort ventilatoren installeert, werkt de cv-ketel minder lang. Ook kan de insteltemperatuur van de cv-ketel lager worden ingesteld. Vaak staat deze ingesteld op 80 to 85 °C. Als je radiatoren in huis voorziet van SpeedComfort radiatorventilatoren, kan de cv-ketel ingesteld worden op ongeveer 60 °C. Het comfort in huis gaat dan niet achteruit, maar het gasverbruik van de cv-ketel wordt wel lager. Volgens SpeedComfort kan je tot 30% besparen als je ventilatoren op elke radiator in huis plaatst. Bovendien gebruikt een SpeedComfort ventilator maar € 0,16 per jaar aan stroom. Je kan met SpeedComfort dus comfortabel besparen.


Geschikt voor elk type radiator

SpeedComfort biedt een geschikte radiatorventilator voor elk type radiator. Als de open ruimte tussen de radiatorpanelen 7 centimeter of meer bedraagt, dan is SpeedComfort Basic geschikt. Voor radiatoren waar de open ruimte tussen 3,8 cm en 7 cm ligt, is SpeedComfort Narrow de passende oplossing. Voor convectors en convectorputten heeft SpeedComfort de Convector ventilator. SpeedComfort biedt verschillende accessoires zoals verlengkabels en pootjes zodat deze ventilatoren op bijna elke radiator passen. Let wel op dat SpeedComfort ventilatoren niet geplaatst kunnen worden op gietijzeren radiatoren.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Click And Grow navulling - Franse Goudsbloem
Click And Grow navulling - Franse Goudsbloem
10,-
Meer informatie
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Pure Black Steel
Niko Dimschakelaar voor Philips Hue Pure Black...
85,-
Meer informatie
WOLF-Garten Spijkerbanden voor Loopo S grasmaaier
WOLF-Garten Spijkerbanden voor Loopo S grasmaaier
65,-
Meer informatie
Honeywell Evohome-bewegingssensor met camera
Honeywell Evohome-bewegingssensor met camera
99,-
Meer informatie