Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Tile Mate - 4-pack

Tile Mate - 4-pack

  EAN: 819039020633
  Merk: Tile
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
56,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Slimme oplossing


Je sleutels, de afstandsbediening, Het favoriete speelgoed van je kind... wat hebben deze dingen met elkaar gemeen? Je besteedt vaak net zoveel tijd aan het zoeken ernaar als aan het gebruiken ervan. Eindeloze zoektochten naar spullen zijn met Tile verleden tijd. Tile is een klein, slim, Bluetooth-apparaat dat je overal aan vast kunt maken en met je smartphone kunt traceren wanneer dat nodig is. Met 10 miljoen Tiles wereldwijd verkocht, en elke dag 2 miljoen voorwerpen die worden gevonden, zijn je eigendommen nooit in betere handen geweest.


Crowd-sourced searching


De Tile gebruikt de kracht van de community om je te helpen je spullen terug te vinden. Het netwerk van Tile wordt voortdurend bijgewerkt door andere Tile-gebruikers: zodra er een Tile-sensor binnen bereik is van iemand met de Tile-app, wordt de locatie van de Tile bijgewerkt. Het is volledig anoniem en veilig, en geeft je de beste mogelijkheid om het voorwerp dat je kwijt bent terug te vinden. Ook, help je door de app te gebruiken, anderen de locatie van hun eigen Tiles bij te werken. Op deze manier, kun je als je buiten het bereik van het verloren voorwerp bent, een melding krijgen zodra zijn locatie is bijgewerkt op de kaart.


Goed om te weten


Je kunt Tile ook andersom gebruiken - als hij binnen bereik is, dubbelklik je op je Tile om je smartphone een geluidssignaal te laten afgeven, zelfs als het geluid uitstaat. Als je telefoon zich niet binnen bereik van je Tile begeeft, maak je dan geen zorgen: je kan de Tile-webapp gebruiken om de laatste locatie van je telefoon te zien, hem een geluidssignaal te laten afgeven, of een bericht te sturen naar de schermvergrendeling. Je Tile kan gedeeld worden met maximaal één ander e-mailadres. Jullie kunnen dan allebei de locatie van de Tile bijwerken, de Tile een geluidssignaal laten afgeven, zijn laatste locatie zien op de kaart, en een melding krijgen zodra hij gevonden is.
Om de Tile te gebruiken, heb je Bluetooth 4.0 nodig en locatieservices ingeschakeld hebben op een Apple (iOS 10 of hoger) of Android (Android 6.0 of nieuwer) smartphone. Je moet de Tile-app open hebben staan of op de achtergrond laten draaien om je Tile te kunnen blijven volgen. RFID-blocking wallets kunnen de werking van de Tile verminderen," dus houd dat in gedachten voordat je hem aanschaft.
De Tile Mate heeft een bereik van 30 meter en water- en stofbestendig volgens de IP57-norm. Hij meet 34 x 34 x 4,65 mm (L x B x H) en weegt 6,1 g. De Tile Mate laat een geluidssignaal horen van 82dB. De Tile is gemaakt van 99% recyclebaar plastic en kan gerecycled worden. De Tile-batterij is vervangbaar en kan gegarandeerd een heel jaar mee. Zorg ervoor dat je je Tile zo snel mogelijk activeert om te kunnen profiteren van de volledige levensduur van de batterij.
Je kunt een oneindig aantal Tiles aan je account koppelen, maar je apparaat kan maximaal 8 (iOS) of 4 (Android) verbindingen in één keer verwerken. Je telefoon maakt verbinding met de Tiles bovenaan de lijst in je Tile-app. Om verbinding te maken met andere Tiles, kun je ze gewoon hoger in de lijst zetten. Dit is vooral handig voor voorwerpen die je niet elke dag gebruikt, zoals een paspoort of camera.