Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link Deco M5 WiFi Router

TP-Link Deco M5 WiFi Router

  EAN: 6935364080822
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
79,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Nog meer ruimtes met onbeperkt internet

Het TP-Link Deco M5 WiFi Mesh-systeem brengt onbeperkt internet tot in alle hoeken van je huis. Kocht je al een startpakket en wil je je WiFi-signaal nog verder brengen, dan kan dat met deze losse unit, waarmee je het naadloos bereik in huis verder uitbreidt. Wat mooi is van deze Deco M5 Mesh-unit, is dat je 'm ook kunt gebruiken als losse router of access-point én dat alle units identiek zijn. Mocht je dus nog geen Deco M5-systeem hebben, dan zou je hier ook mee kunnen starten (en later uitbreiden). Met het TP-Link Deco M5 Mesh WiFi-systeem heb je zowel krachtig internet in alle hoeken van je huis, als controle over wat er online gebeurt en binnenkomt.


Het internetgebruik beperken binnen je gezin

Onbeperkt internet klinkt prachtig, maar misschien vind je het juist wel prettig als niet iedereen alles kan. Of in ieder geval niet altijd. Denk aan gamen, streamen en social media gebruiken. Maak voor elk gezinslid een profiel aan en bepaal op welk niveau ze online kunnen zijn, op basis van vier filters: kind, vroege tiener, tiener en volwassene. Zelfs het blokkeren van specifieke apps of websites is mogelijk. Wil je tussentijds internet even 'stilleggen', dan regel je dat snel en eenvoudig. Bepaal daarnaast binnen welke tijden ze van internet gebruik mogen maken en stel een tijdlimiet in. Nooit meer discussies over hoe lang je zoon of dochter online is geweest: jouw systeem houdt het exact bij. Is het bedtijd? Dan kan hij of zij via je netwerk thuis ook echt niet meer online.


Veilig online

Deco gebruiken betekent ook veilig online. Antivirus-software heb je niet meer nodig: Deco neemt dit over voor ál je apparaten in huis die via Deco verbonden zijn met internet. Dus niet alleen je pc of laptop, maar ook je tv en andere verbonden apparaten. Wil je een onveilige website bezoeken? Dan laat Deco het je weten. Voor het aanmaken van profielen, het toewijzen van internetfilters en apparaten aan gezinsleden maak je gebruik van de gebruiksvriendelijke Deco app.


Handig om te weten

Elke Deco Mesh WiFi-unit zendt een krachtig WiFi-signaal uit én heeft 2 ethernetpoorten. Je sluit er eentje aan op de hoofdrouter in huis. De rest regelt zichzelf. Per WiFi-unit heb je een bereik van zo'n 450m2. Uitbreiden kan tot in totaal 10 Deco WiFi-units. Handig is dat je waar je ook bent gebruik maakt van hetzelfde netwerk, dus ongeacht van welke router je signaal afkomt: apart benoemen of benaderen is niet nodig. Alles gaat naadloos vanzelf. Adaptive Routing Technology kiest steeds het beste pad. De gekozen band (2.4 GHz of 5 GHz) is afhankelijk van wat je doet, met welk apparaat (streamen, gamen, downloaden of browsen, etc.).