Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link Deco M5 WiFi systeem (3-pack)

TP-Link Deco M5 WiFi systeem (3-pack)

  Elektronica
  EAN: 6935364080839
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
179,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Onbeperkt internet, overal in huis

Een huis zonder internet is in deze tijd bijna ondenkbaar. Voor het functioneren van veel van onze apparaten zijn wel afhankelijk van een (goed) internetsignaal. Toch is het signaal in huis niet overal even krachtig. Met het TP-Link Deco M5 Mesh WiFi-systeem heb je zowel krachtig internet in alle hoeken van je huis, als controle over wat er in het netwerk gebeurt en binnen komt.


Beheer internetgebruik

Onbeperkt internet klinkt prachtig, maar misschien vind je het juist wel prettig als niet iedereen altijd online is. Denk aan gamen, streamen en social media gebruiken. Maak voor elk gezinslid een profiel aan en bepaal op welk niveau zo online kunnen zijn op basis van vier filters: kind, vroege tiener, tiener en volwassene. Zelfs het blokkeren van specifieke apps of websites is mogelijk. Wil je tussentijds internet even 'stilleggen,' dan regel je dat snel en eenvoudig. Bepaal daarnaast binnen welke tijden ze van internet gebruik mogen maken en stel een tijdlimiet in. Nooit meer discussies over hoe lang je zoon of dochter online is geweest. Jouw systeem houdt het exact bij. Is het bedtijd? Dan kan hij of zij via je thuis netwerk ook echt niet meer online.


Veilig online

Deco zorgt voor een veilig netwerk. De ingebouwde virusscanner scant alle apparaten die verbonden zijn aan je netwerk. Dus niet alleen je pc of laptop, maar ook je tv en alle andere met internet verbonden apparaten. Wil je een onveilige website bezoeken? Dan laat Deco het je weten.


Handig om te weten

Dit pakket bestaat uit drie identieke Mesh WiFi units, elk met 2 ethernet poorten. Ze zenden alle drie een krachtig WiFi-signaal uit. Een van de drie sluit je aan op de hoofdrouter (of modem) in huis. De rest regelt zichzelf. Per WiFi-unit heb je een AC WiFi bereik van zo'n 450 vierkante meter. Je kan je Deco WiFi systeem uitbreiden tot een maximum van 10 Deco WiFi units. Handig is dat je waar je ook bent gebruik maakt van hetzelfde netwerk, dus ongeacht van welke router je signaal komt; je hoeft ze niet apart te benomen of te benaderen. Alles gaat naadloos vanzelf. Adaptive Routing Technology kiest steeds het beste pad. De gekozen band (2,4 GHz of 5 GHz) is afhankelijk van wat je doet, met welk apparaat (streamen, gamen, downloaden of browsen, etc.).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Belkin MIXIT USB-kabel type C
Belkin MIXIT USB-kabel type C
20,-
Meer informatie
Apple Lightning-kabel - Lightning naar USB (1m)
Apple Lightning-kabel - Lightning naar USB (1m)
49,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Verlengkabel wit (1m)
Flexson PLAY:1 Verlengkabel wit (1m)
9,-
Meer informatie
Harman Kardon Citation Bar Soundbar (Zwart)
Harman Kardon Citation Bar Soundbar (Zwart)
999,-
Meer informatie