Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link HS110 Smart Plug

TP-Link HS110 Smart Plug

  Elektronica
  EAN: 6935364094270
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
37,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Gemak, beveiliging en besparing

Hoewel 'bedienen via je smart device' helemaal van deze tijd is, zijn nog niet alle apparaten hiervoor geschikt. Tot nu toe gebruikte je vast een tijdschakelaar in je stopcontact om apparaten automatisch te laten schakelen. Met de TP-Link HS110 WiFi slimme stekker maak je de bestaande apparaten in huis slim; je bedient ze voortaan op afstand via de Kasa app op je smart device. Met de app zet je apparaten aan of uit met 1 druk op de knop, maar je kan er nog veel meer mee.


Programmeren voor gemak en veiligheid

Bepaald zelf wanneer apparaten aan staan en stem het volledig af op jouw dagritme. Schakel bijvoorbeeld aan en uit op basis van vaste tijdschema's of op basis van zonsopgang en zonsondergang. Wil je voorkomen dat inbrekers vaste dagritmes ontdekken? Dan kies je zelfs voor willekeurig inschakelen binnen een bepaald tijdspad.


Lagere energierekening

Naast comfort levert de HS110 je ook een lagere energierekening op. Apparaten blijven namelijk nooit meer onnodig aan staan. Het is zelfs mogelijk om een tijdlimiet in te stellen, waardoor ze na verloop van tijd automatisch uit gaan. In de app krijg je in realtime inzicht in het verbruik van het apparaat dat je via de TP-Link HS110 hebt geschakeld. Daarnaast krijg je wekelijks en/of maandelijks rapportages waarin het verbruik is toegelicht. Dat is handig als je bijvoorbeeld kachels of ventilatoren gebruikt in de winter of zomer. Zo heb je handvatten om je verbruik nog verder omlaag te brengen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

NETGEAR Powerline PLW1000
NETGEAR Powerline PLW1000
75,-
Meer informatie
Apple iPad Air 10,5 inch Smart Screen Cover (Blauw)
Apple iPad Air 10,5 inch Smart Screen Cover...
59,-
Meer informatie
Garmin Forerunner 25 GPS horloge (rood / zwart)
Garmin Forerunner 25 GPS horloge (rood / zwart)
119,-
Meer informatie
Apple iPod Touch (2019) 128GB Goud
Apple iPod Touch (2019) 128GB Goud
339,-
Meer informatie