Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link TL-PA4020 - 500mbps Powerline Starter Kit

TP-Link TL-PA4020 - 500mbps Powerline Starter Kit

  EAN: 6935364032418
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
46,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Internet via elk willekeurig stopcontact

Gamen, streamen, surfen of TV kijken… tegenwoordig gebruiken we overal internet voor en het liefst waar dan ook in huis. Met de bestaande oplossingen in huis lukt dat niet altijd. Op zolder, in de tuin of in de garage is het internetsignaal vaak ontoereikend. Gelukkig is er een oplossing. Met TP-LINK AV500 adapters zorg je voor 500 Mbps internet via elk willekeurig stopcontact in huis, zonder aan een vaste plek vast te zitten. Neem je aansluiting gewoon mee naar de ruimte waar jij internet nodig hebt. Lange bekabeling aanleggen in huis, boren, sjouwen met lange kabels die in de knoop raken… het is niet meer nodig. Ook niet voor die apparaten die je nog via een kabel moet aansluiten op internet!

Powerline

De AV500 is een Powerline adapter met geïntegreerd stopcontact, die je gewoon voor je bestaande apparaten of stekkerblokken gebruikt. Internet wordt 128 -bits AES versleuteld verspreid via het stroomnetwerk dat toch al in huis is aangelegd, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Het geïntegreerde netspanningsfilter onderdrukt storingen die veroorzaakt worden door andere elektronische apparaten. Als een apparaat dat veel stroom verbruikt wordt aangesloten heb je hierdoor geen last van plotselinge snelheidsdaling.

Efficiënt

Deze adapter brengt je energieverbruik terug, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen. De adapter schakelt automatisch over van 'werkstand' naar energiespaarstand, waarin tot 85% minder stroom wordt verbruikt. Dat is goed voor je portemonnee en nog beter voor het milieu.

Startset

Met deze twee adapters maak je flinke sprongen in huis. Omdat één adapter altijd met je bestaande router verbonden is, gebruik je de andere adapter als flexibele internetaansluiting. Wil je op nog meer plekken in huis een sterk internetsignaal? Breid je systeem dan uit met extra TP-LINK Powerline adapters. Plaats ze voor het beste resultaat altijd rechtstreeks in je stopcontact en steek je apparaten of stekkerblokken in je Powerline.