Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link TL-WPA4220 WiFi 500mbps Powerline Starter Kit

TP-Link TL-WPA4220 WiFi 500mbps Powerline Starter Kit

  EAN: 6935364032258
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
60,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Internet via elk willekeurig stopcontact, ook over WiFi


Met de groeiende hoeveelheid apparaten in huis die van internet afhankelijk is, groeit ook de behoefte aan een sterk thuisnetwerk, met overal snel internet. Sommige apparaten sluit je nu nog aan via een kabel, andere apparaten werken draadloos over WiFi. Het internetsignaal is echter in veel huizen niet overal even sterk. Zoals op zolder, in de tuin of in de garage. Gelukkig is sjouwen met lange kabels niet meer nodig om daar iets aan te doen. Met TP-LINK AV500 Powerline WiFi extender startset zorg je voor 500 Mbps internet via elk willekeurig stopcontact in huis, zonder aan een vaste plek vast te zitten en creëer je ter plekke een 300 Mbps WiFi hotspot. Neem je aansluiting gewoon mee naar de ruimte waar jij internet nodig hebt.

Gebruik je stroomnetwerk


Met powerline adapters stuur je je internetsignaal via je bestaande stroomnetwerk door het hele huis, over een maximale leidinglengte van 300 meter. Je maakt dus gewoon gebruik van je bestaand infrastructuur. Boren en kabels leggen om op de volgende etage te kunnen internetten is daarmee overbodig geworden.

Eenvoudig!


In gebruik nemen is erg eenvoudig. Eén adapter sluit je aan bij je bestaande router. De andere steek je waar dan ook in huis in een stopcontact. Met een druk op de knop kopieer je de SSID-naam en het wachtwoord van je netwerk en daarna is de adapter klaar voor gebruik als internetaansluiting (met 2 ethernetpoorten) en als WiFi extender. Je WiFi-netwerk is nu naadloos en overal uniform.

Handig om te weten


Met deze twee adapters maak je flinke sprongen in huis en win je aan bewegingsvrijheid. De consumentenbond bekroonde deze set al eens als 'beste koop'. Wil je op nog meer plekken in huis een sterk internetsignaal? Breid je systeem dan uit met extra TP-LINK Powerline adapters. Plaats ze voor het beste resultaat altijd rechtstreeks in je stopcontact.