Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link TL-WPA8630P WiFi 1200mbps Powerline Starter Kit

TP-Link TL-WPA8630P WiFi 1200mbps Powerline Starter Kit

  EAN: 6935364093662
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
83,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Internet in huis op het hoogste niveau

Als internet in huis voor jou en je gezinsleden bijna net zo belangrijk is als het avondeten, dan stel je hoge eisen aan je netwerk. Of je nou aan het werk bent, zit te gamen of films streamt… je wil snel en stabiel internet, draadloos over WiFi en via de kabel. Waar je ook bent en of het hele gezin nu online is of niet. Met de AV1200 Gigabit Powerline AC WiFi startset breid je je huidige WiFi-netwerk stevig uit via je elektriciteitsnet naar 5GHz Dual WiFi. Lange bekabeling leggen, gaten boren en andere flinke ingrepen zijn niet nodig. Internet komt voortaan uit het stopcontact. Via LAN en over WiFi. Een stopcontact lever je niet in: er is er eentje in de adapter geïntegreerd.


Geavanceerde techniek

TP-Link heeft een aantal technieken in deze set ondergebracht, dat er voor zorgt dat ook bij gelijktijdig gebruik hoge doorvoersnelheden haalt, tot 1200 Mbps en zones naadloos in elkaar overgaan, waar je in huis ook bent. Het levert stabiel streamen zonder haperingen op, ook als je in huis rondloopt en ook als er apparaten op het net worden aangesloten die veel stroom verbruiken.


Gebruiksvriendelijk systeem

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk. In gebruik nemen is eenvoudig. Koppel eerst de PA-8610p adapter aan je bestaande router met de bijgeleverde ethernetkabel. Vervolgens stop je de WPA-8630 in een willekeurig stopcontact waar jij internet nodig hebt. Als je nu op allebei de adapters op de 'pair'knop drukt wordt de Auto-Sync synchronisatie uitgevoerd, waarbij alle instellingen, inclusief SSIDN, wachtwoord, (LED)schema's én toekomstige wijzigingen volledig automatisch worden overgenomen. Daarna geldt dat voor elke WPA-8630-adapter die je toevoegt. De adapters functioneren nu als WiFi-hotspot in huis, maar zijn ook uitgerust met drie ethernetpoorten. Hier sluit je de apparaten op aan die nog via een kabel met internet moeten worden verbonden.


Handig om te weten

Om je adapters te kunnen pairen moeten ze aangesloten zijn op dezelfde stroomgroep. Verder zet je altijd setjes in van 2 of meer adapters. TP-LINK Powerline adapters werken met elke HomePlug AV of HomePlug AV2 ondersteunde Powerline apparaten van elk merk.Beheer en beveilig je netwerk eenvoudig met het tpPLC Hulpprogramma en de tpPLC App.