Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
TP-Link TL-WPA9610 WiFi 2000 mbps Powerline Starter Kit

TP-Link TL-WPA9610 WiFi 2000 mbps Powerline Starter Kit

  EAN: 6935364098988
  Merk: TP-LINK
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
140,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Overal krachtig internet, zonder trekken van kabels

Met TP-Link verzeker je jezelf van overal in huis krachtig internet. Voor je werk, voor het gamen of streamen. Snel internet, draadloos over WiFi of via de kabel, met meerdere apparaten tegelijk. Waar je ook bent en of het hele gezin nu online is of niet. Met de AV2000 Gigabit Powerline AC WiFi startset breid je je huidige WiFi-netwerk stevig uit via je elektriciteitsnet naar 5GHz Dual WiFi. Lange bekabeling leggen, gaten boren en andere flinke ingrepen zijn niet nodig. Internet komt voortaan uit het stopcontact. Via LAN en over WiFi.


Geavanceerde techniek

TP-Link heeft een aantal technieken in deze set ondergebracht, dat er voor zorgt dat ook bij gelijktijdig gebruik hoge doorvoersnelheden haalt, tot 1200 Mbps en zones naadloos in elkaar overgaan, waar je in huis ook bent. Het levert stabiel streamen zonder haperingen op, ook als je in huis rondloopt en ook als er apparaten op het net worden aangesloten die veel stroom verbruiken.


Gebruiksvriendelijk systeem

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk. In gebruik nemen is eenvoudig. Koppel eerst de WPA-9010 adapter aan je bestaande router met de bijgeleverde ethernetkabel. Vervolgens stop je de PA-9020 in een willekeurig stopcontact waar jij internet nodig hebt. Als je nu op allebei de adapters op de 'pair'knop drukt wordt de Auto-Sync synchronisatie uitgevoerd, waarbij alle instellingen, inclusief SSIDN, wachtwoord, (LED)schema's én toekomstige wijzigingen volledig automatisch worden overgenomen. Daarna geldt dat voor elke PA-9020-adapter die je toevoegt. Deze adapter functioneert nu als WiFi-hotspot in huis, maar is ook uitgerust met twee ethernetpoorten. Hier sluit je de apparaten op aan die nog via een kabel met internet moeten worden verbonden.