Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Trust Zigbee E27 White Starter Set

Trust Zigbee E27 White Starter Set

  Meubels
  EAN: 8713439711783
  Merk: Trust
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Kies jouw kleur wit

Jouw verlichting was niet eerder zo veelzijdig. Vanaf nu heb je wit licht in huis dat je afstemt op jouw stemming of activiteit. Verlichting die je bovendien bedient (aanzet, uitzet, dimt) via je smartphone of de bijgeleverde afstandsbediening. Je bed of de bank uitkomen om een lamp aan te doen is niet meer nodig. Je regelt het ter plekke. Kies voor helder en koud wit licht in je werkkamer of bij het lezen van een boek en kies voor warmer wit licht als je ontspant. Vervang je bestaande lampen door Trust E27 White LED-lampen, installeer een bridge en je bedient en dimt je verlichting eenvoudig via je smart device, of je nou thuis bent of niet. LED-verlichting gebruiken betekent ook aanzienlijk besparen op je energierekening.


Inbraakpreventie

Laat je lampen voortaan branden volgens tijdschema's of integreer je verlichting in je smart home systeem met sensors en bedenk scenario's waarin je lampen automatisch gaan branden. Dat werkt niet alleen comfortverhogend als je niet thuis bent. Het werkt ook preventief. Inbrekers zullen minder snel de gok wagen, omdat ze niet zeker weten of je er bent of niet.


Belangrijk om te weten

Deze starterset wordt geleverd met afstandsbediening en twee White LED-lampen met E27-fitting. Wil je echt optimaal gebruik maken van deze lampen, dan heb je een bridge nodig. Zonder bridge kun je je lampen alleen aan- of uitzetten en dimmen met je afstandsbediening. Het veranderen van de kleur, bedienen met je smartphone of schakelen op basis van scenes kan alleen na het installeren van een bridge. Zet je eerste stap naar smart home! Een en ander werkt op basis van het ZigBee-protocol. Dat betekent bijvoorbeeld dat je het systeem ook kunt uitbreiden met Philips Hue-lampen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Ray salontafel Jan Kurtz
Ray salontafel Jan Kurtz
395,-
Meer informatie
Flexson analoog naar optische output
Flexson analoog naar optische output
80,-
Meer informatie
KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000
KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station...
96,-
Meer informatie
EVE Light Strip - Slimme LED strip voor Apple Homekit
EVE Light Strip - Slimme LED strip voor Apple...
80,-
Meer informatie